Štef je odabrao Sinclair ASH-12AIR3 Rocky

Zašto  baš  Sinclair ASH-12AIR3 ? Zbog porijekla, ovo je  jedini klima uređaj na hrvatskom tržištu konstruiran u  EU,  a  domaće je domaće……

Učinkovit i  štedljiv  kad radi u režimu hlađenja  energetski razred  A++ odnosno u grijanju A+.  Sinclair  ASH12 AIR 3 ima novi poboljšani DC inverter s ekološkim plinom R410 A i novom elektronskom pločom koja omogućava energetski učinkovit dugotrajan rad naročito u režimu hlađenja.

Nedostatak mu je rad u režimu grijanja zbog  nešto veće potrošnja električne energije  i nešto veće buke. Tako da ASH12 AIR 3 može štedljivo  raditi u režimu hlađenja i u režimu grijanja u prelaznim periodima do vanjskih temperatura +4 . Ovo definitivno ne bi  trebao biti uređaj  za samostalno grijanje zimi. Ako trebate i grijanje Sinclair  nudi bolju  seriju Element ,Matrix ,  Zoom … po nešto višim cijenama ali i dalje povoljnije od konkurencije.

ASH 12AIR 3 se radi u bijeloj boji te ima  krajnje diskretan dizajn. Bez ikakvih suvišnih detalja jednostavan čistih  linija lako se uklapa u bilo koji interijer. Zgodno je da ima mogućnost spajanja cijevi s obije strane unutarnje jedinice, pa ga možete lakše montirati i u jako male prostorije.

Najveće prednost Rocky-a je što za razliku od ostalih uređaja  u kategoriji najpovoljnih,   iza  Sinclair ASH 12 stoji respektabilna europska tvrtka sa tehničkom podrškom i velikim skladištem rezervnih dijelova.

Više informacija o Sinclair ASH12AIR .

Hvala na čitanju, pitanjima, komentarima,…